Find Støvkost blandt 26+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående støvkoste er senest opdateret i dag (15/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Støvkost.dk, det helt rigtige sted at finde støvkoste. Vi har udvalgt 26 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det støvkost tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 26 forskellige støvkoste fra 3 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Støvekost træ med hår 4590

Støvekost træ med hår 4590

48,88 kr.

30 kr.

Billede af Støvekost plast med hår 4550

Støvekost plast med hår 4550

43,13 kr.

30,83 kr.

Billede af Alpina støvkost med teleskopstang 117-159 cm

Alpina støvkost med teleskopstang 117-159 cm

99,95 kr.

49,95 kr.

Billede af Conzept støvkost med teleskopstang 93-135 cm

Conzept støvkost med teleskopstang 93-135 cm

99,95 kr.

49,95 kr.

Billede af Støvkost - 32 cm

Støvkost - 32 cm

99 kr.

Billede af Vikan Støvkost UST 330 mm Lilla 10 stk Blød Børstelængde 57 mm (45818)

Billede af Vikan Støvkost Uld Teleskopskaft 710 - 1090 mm Ø17 mm Fisterkost (454210)

Billede af Støvkost Candyfloss med teleskopskaft 80 - 100 cm Nylon

Støvkost Candyfloss med teleskopskaft 80 - 100 cm Nylon

13,75 kr.

Billede af Vikan Støvkost UST 330 mm Bla 10 stk Blød Børstelængde 57 mm (45813)

Billede af Fuzli Støvkost m. teleskopskaft 1,3-2,5m Blat hoved

Billede af LANG STØVKOST (kan blive 2,5 meter)

Billede af Støvkost microfiber Alpina

Billede af Swiffer Duster Handle  1 (+5refill)

Swiffer Duster Handle 1 (+5refill)

42 kr.

Billede af Støvkost paddehat nylon 100-170cm Ø 22 cm

Billede af STØVKOST

Billede af Vikan Støvkost 330 mm Blød Bla Børstelængde 50 mm (45873)

Billede af Leifheit Duster XL

Billede af V-Moppe lille, støvkost m. bøjelig hoved 100% acryl - (husk adapter 06000268)

Billede af Roliba Støvkost PVC/hestehår

Billede af Vikan Støvkost 330 mm Medium Hvid Børstelængde 50 mm (45895)

Du kigger lige nu på 26 støvkoste fra 3 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Alpina Leifheit Swiffer

5 gode grunde til hvorfor en støvkost bliver din nye bedste rengøringsven

Det er ikke altid lige let at holde huset rent for snavs og skidt. Nogle gange opdager man for eksempel, at man har glemt noget indenfor, efter at man er på vej ud ad døren og har taget sko på. Når man så går ind, slæber man en masse støv og skidt med fra sine sko, og der kan også blæse noget skidt ind udefra, når man har åbnet døren. Der kan også hurtigt blive støvet rundt omkring alle mulige steder i huset, hvilket du sikkert allerede har opdaget. Det kan føles som om, at bare et par dage efter, man har støvet af, er man nødt til at gøre det hele om igen de samme steder, man næsten lige har støvet af.

Er der nogle steder i huset, der er svære at gøre rene?

Dette kan godt være ret så frustrerende, når man har brugt lang tid på at støve af i huset, og man så er nødt til at gøre det igen ikke særlig lang tid efter. Ofte har man også nogle steder i huset, der er svære at komme til af den ene eller anden grund. Måske er der støvet i en krog, der er gemt bag nogle paneler, måske er der støvet så højt oppe, at man ikke kan nå det, eller måske er der et andet problem, der gør, at man ikke kan støve af alle steder i huset.

Derfor bør du få fat i en støvkost

Heldigvis findes der derfor også et middel, der gør det meget nemmere for dig at støve af i alle afkroge af huset, når du gør rent. Dette middel er en støvkost, og hvis ikke du allerede ejer dette praktiske middel, bør du helt klart få fat i en eller flere støvkoste. Der kan nemlig findes mange gode grunde til, at en støvkost bliver din nye bedste rengøringsven, og herunder vil du kunne læse om et par af de grunde.

  • Som sagt kan du med en støvkost meget nemmere komme rundt i alle afkroge af huset, næsten uanset hvor lille den afkrog så er, eller hvor højt der er op til den overflade, du skal have støvet af.
  • Der findes flere forskellige slags støvkoste, som man kan få fat i, og som kan være gode til at støve af nogle forskellige steder, og som er gode til hver sine formål.
  • En støvkost med en rund afstøver er blandt andet god til det arbejde, der skal klares på de udendørs overflader. Den har splittede spidser, så den ikke rider i følsomme overflader. En støvkost, der er lavet af ægte strudsefjer er rigtig god til de fine, gamle og skrøbelige ting, som skal passes på. Nogle støvkoste er meget smalle, hvilket gør, at de er ideelle at bruge til for eksempel nogle tynde rør eller smalle vaser. Nogle støvkoste har et langt skaft, der gør det meget lettere at komme til på de høje og smalle steder.
  • Fælles for dem alle er, at børsterne er supergode til at opsamle støv og skidt rundt omkring i hjemmet, så de vil helt klart gøre rengøringen i hjemmet nemmere for dig.
  • Støvkoste er supernemme og lettilgængelige at få fat i, og du behøver ikke engang at tage ud i de fysiske butikker for at købe de koste, som du kunne tænke dig. Du kan nemlig nemt og hurtigt købe dem over nettet, hvis du foretrækker det.

Uanset om du foretrækker at købe online eller i de fysiske butikker, kan du nemt købe støvkoste

Der findes selvfølgelig mange flere slags støvkoste end dem, der er blevet nævnt, og det er bare op til dig at finde ud af, hvad for nogle slags, du godt kunne tænke dig at eje. Har nogle af de ovenstående grunde givet dig en større lyst til at købe nogle støvkoste? Så prøv at tage et kig på nettet, så du kan få købt dem, som du godt kunne tænke dig. Det kan dog også være, at du foretrækker at gå i de fysiske butikker for at købe støvkoste? Hvis dette er tilfældet, så er det også helt forståeligt, da man bedre kan fornemme, om den støvkost, man har kigget på, er noget for en eller ej, når man står foran den og kan røre ved den.

Gør rengøringen nemmere for dig selv i fremtiden!

Der er altid en masse arbejde, der skal klares, når man skal gøre rent i huset, så det er bare med at komme i gang. Jo hurtigere du kommer i gang, jo hurtigere kan du blive færdig, så du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde synet af resultatet af rengøringen.

Købe støvkosten på internettet?

At købe sin støvkost på nettet er der mange fordele ved - her er 3 af de bedste.

På nettet er der ingen kø

Hvis du har gået i almindelige butikker har du helt sikkert prøvet at ende bagerst i en kø der strækker sig gennem halvdelen af butikken.

Med en kasseekspedient der tager sig rigtig god tid, og da også lige skal hyggesnakke med hver enkelt kunde. Og alle kunderne foran dig er på den helt store indkøbstur, og du skal egentlig bare have en lille ting. Det er forfærdeligt.

Sådan er det heldigvis ikke på nettet - her er ekspedienten hurtig som et lyn og der er ingen kø når du skal købe din støvkost.

Butikken har altid åbent

Hvis du vælger at købe din støvkost i en fysisk butik bliver du tvunget til at handle når det passer dem - og ikke når det passer dig. Det vil sige på et eller andet tidspunkt om efter kl 10 om formiddagen (hvor du jo er på arbejde).

Om entermiddagen, hvor du sikkert er på vej hjem fra arbejde eller skal hente børn. Eller om aftenen inden lukketid - så meget for en hyggelig aften med familien.

Du kan også tage med resten af Danmark på weekendtur til shoppingcentret - så ved man godt hvad den dag skal bruges på.

Eller, du kan bare bestille på nettet, når du har tid, og få pakken leveret hjem til dig dagen efter.

Bedre returneringsmuligheder end ved fysisk handel

Du har som minimum 14 dages returret når du handler på nettet, det er fastsat i loven. Det vil sige at fra det øjeblik din støvkost kommer ind af døren har du 14 dage til at beslutte dig for om du vil beholde den eller om du (som regel for egen regning selvom en del webshops også tilbyder at betale returportoen) vil sende den tilbage og få pengene igen. Det er en del bedre end i detailhandlen hvor mange butikker godt nok også tilbyder 14 eller 30 dages returret, men hvor det ikke er et lovkrav.

Vi håber du kunne lide støvkost.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side støvsugerslange.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på støvkost.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 37 produkter fra mere end 27 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 74 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-15 09:04:43.

37
Produkter
27
Forhandlere
74
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.